En Ironman dag….. kräver massor av förberedelse!

Starten går 6:55 för proffsen, sedan startar Age group-triathleterna kl 7:05 till 7:15 det betyder att man som ”motionär” startar sin tid när man kliver över en tidtagarmatta som ligger i starten… kommer bli kaos! :)

Och man måste gå upp så sjukt tidigt, hatar att gå upp så tidigt :/

Har gjort ett bra schema på hur dagen ska läggas upp… alla tiderna är i detalj rätt.

Simningen tar typ 45-47 min för proffsen och upp till 1:20 för en del (och mkt längre för andra) …. så från 6:55 är det fullfart i någon timme till sedan får man vila….

Ja alltså jag ska ju inte tävla, jag ska heja och supporta hela dagen!

Planen är alltså att kolla simstart, sedan ”vinka” av alla cyklisterna innan de försvinner ut på 10 mil på Öland, vid 12 mil ungefär får man langa till de tävlande, där kommer vi vara, sedan är det full fart in till löpbanan där vi kommer rigga ett basecamp. Där passerar löparna vid 1, 14, 28 och 41 km, på den punkten på banan får man också langa till löparna.

Vi kommer att rigga grill, brassestolar och bord. Kylväskorna är laddade med öl och den franska potatissalladen är förberedd sedan kommer ”lyx”-korvar grillas så vi kan hålla oss pigga och glada hela dagen.

/Marcus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *