Höstlov

Nu är jag hemma i Sverige och har höstlov i 10 dagar. De fyra veckorna i Frankrike var magiska, nästan 50 timmar cykel i bergen, mkt lågintensivt men man måste ju typ pressa 300w för att komma upp för vissa av bergen så det blev väl som det blev med det.

Mycket lugn löpning också även den uppför så mycket jag kunde. Simmet fick stå lite åt sidan men det blev 3-4 pass i allfall och det var ju grymt att simma öppetvatten i Medelhavet i Oktober.

Simarenan i Toulon var fin, men märkliga ombytesrutiner, man har ett stort gemensamt rum med skåp sedan finns massa små bås där man går in och byter om sedan duschar man UTAN att ta av sig badbyxorna innan man simmar i en riktigt fräsch ute 50:ia.

Har hunnit med massa bra saker nu när jag varit hemma men har fokat på att häng på Lisas med Nicklas och fikat och hängt med alla vänner och säkert druckit någon öl för mycket :)

/Marcus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *