Vad hände under våren?

Länge sedan senaste uppdateringen!

Efter en kort period i Sverige (9 dagar) så flög jag ner till Fuerteventura och Playitas, Apollos träningsanläggning på Fuerteventuras östkust. Vanligtvis flyger folk ner dit för en eller två veckors träningsläger men vi är några “långliggare” som hänger där med!

Sjukt enkelt liv, frukostbuffe och middagsbuffe varje dag, träningen exakt utanför dörren!

Tröttnar jag inte på maten!?!?! Nä!

Jag har ätit typ samma frukost i hela mitt liv nog samma som resten av svenskarna, fil, yoghurt, myslie, frukt, några ägg och kanske en koppa kaffe. Middagen för oss nordbor i Februari hemma i Sverige brukar inte heller vara så utsvävande så att ha allt lagat och med massa grönsaker varje dag är helt perfekt. Sedan hade jag ett kök också så lunch och mellis lagade jag ändå själv.

Cyklingen på Fuerteventura är enkel, alltid storm och inget att gömma sig bakom. Antingen stör man sig på det eller så lär man sig att älska det, jag valde det sistnämnda.

Gjorde tävlingsdebut för året på Fuerte också, en katastrof halv-IM som nästan fick mig att lägga ner efter en så katastrofalt dålig cykling!

Men jag hämtade mig faktiskt och efter lite vila var jag villig att satsa ännu hårdare!

/Marcus

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *